Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Wie zijn wij?

Huisgemaakte taart op de kaart is een online platform ontwikkeld om horeca ondernemers te ondersteunen en inspireren op het gebied van huisgemaakte taart en desserts.

Dit is een initiatief van Dr. Oetker Professional en Koopmans Professioneel. Wij zijn druk bezig om het platform te optimaliseren om huisgemaakte taart en desserts nog toegankelijker te maken voor iedere horeca gelegenheid. Mis jij iets binnen dit platform? Laat het ons weten!.

Dr. Oetker Professional

Dr. Oetker Professional biedt u, als kok of ondernemer, een voorsprong in het bereiden en aanbieden van bakproducten en pizza's. Met onze producten (van basis- t/m kant-en-klaar) ervaart u volop creativiteit en vrijheid. Onze ondersteuning gaat namelijk verder dan alleen het aanbieden van producten. Ons team, van productontwikkelaar en product manager tot rayon-/accountmanager, denkt met u mee in de zoektocht naar de juiste oplossingen. 

Koopmans Professioneel

Koopmans Professioneel is een vertrouwd kwaliteitsmerk en is dé autoriteit op het gebied van pannenkoeken, bakken en binden. Het assortiment bestaat uit producten die zijn ontwikkeld met en voor de professionele gebruiker. Hierdoor bereik je met Koopmans Professioneel als betrouwbare partner altijd het beste resultaat. Of je nu kiest voor onze hoogwaardige basismelen, onze complete pannenkoekmixen of voor kant & klare poffertjes met een ambachtelijk karakter. 

Ontvang recepten, tips en meer... Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dr. Oetker Professional!