Cheesecake on a stick

Het over de top decoreren van taart en dessert is al enige tijd een welbekende trend. Het “cheesecake on a stick” concept wat is over komen waaien uit Canada speelt hier dan ook goed op in en is inmiddels razend populair en veelal te zien als street food. Naast dat het er erg aantrekkelijk uitziet is het ook nog eens hartstikke lekker. Varieer bijvoorbeeld met “gezondere” varianten zoals yoghurt topping en granola of creëer een echte guilty pleasure voor jouw gasten!

Video's:
Bekijk de video hoe je chocolade kunt tempereren. Bekijk ook hoe deze razend populaire trend in Canada is begonnen en laat je inspireren door de creaties van Heirloom uit Toronto!

Recept: Over de top cheesecake on a stick

Doe eens gek en ga helemaal over de top met de decoratie van je cheesecake on a stick. Te decoreren met diverse toppings. Bekijk direct het recept. 

Disposable bakvorm

Om zo efficiënt mogelijk de cheesecake on a stick te bakken, kun je kiezen voor een rechte bakvorm (Dr. Oetker Professional disposable bakvorm). Bespaar snijverlies en verbeter jouw rendement! Bekijk ook onze tips voor derving!

Sinaasappel cheesecake met pure chocolade on a stick

Sinaasappel cheesecake met pure chocolade on a stick

Vanille cheesecake met ruby chocolade on a stick

Vanille cheesecake met ruby chocolade on a stick

Over de top decoraties

Over de top decoraties