Foodstyling

Foodstyling is essentieel voor de presentatie van je gerecht! Het gaat om het totaalplaatje: de kleur, geur, smaak én presentatie. Met enkele simpele foodstyling tips til jij je gerecht naar een hoger niveau! 

Voor het dessert is, naast geweldige smaakcombinaties, ook foodstyling van cruciaal belang. Met de styling voor de opmaak van een dessert kan een extra wauw-factor worden gecreëerd. Het dessert is het laatste wat de gast ziet van jouw smaakcreaties. Als dit er professioneel en gelikt uit ziet levert dit je veel positieve recensies op.

Ik ga jullie meenemen in de wereld van twee verschillende soorten decoraties. We gaan onderscheid maken in heerlijke chocolade decoraties en prachtige eetbare bloemen. Het gaat er vooral om dat foodstyling niet moeilijk hoeft te zijn. Soms zijn het de kleine dingen die impact hebben.

Anoek Lorje.

Sweet table

Sweet table

Mirror Glaze

Mirror Glaze

Over de top decoraties

Over de top decoraties

Eetbare bloemen

Eetbare bloemen

Chocoladedecoraties

Chocoladedecoraties