HuisgemaakteTaartopdeKaart.nl maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast de wettelijke verplichting is het natuurlijk wel zo eerlijk en transparant om je hierover te informeren.
Voor meer informatie over onze cookies kunt je hier terecht.
Met een taartbodem gebakken van Koopmans Professioneel harde wenerdeegplakken maak je supersnel een heerlijke basistaart. Je kun variëren in formaat, de vulling en de topping om steeds iets nieuws te presenteren. Laat je inspireren door deze voorbeeld recepturen en maak je eigen variant.
Frambozentaart
Deze frambozentaart kenmerkt zich door de eenvoudige bereiding. Als vulling gebruiken we banketbakkersroom. Qua topping kies je in de zomer bijvoorbeeld voor frambozen en in de herfst voor typisch herfstfruit...
Limoen merengue
Ook in dit recept is gebruik gemaakt van Koopmans Professioneel harde wenerdeeg als basis. In dit geval met een crème van limoen en een topping van merengue...
Tartelet Zoute Karamel
Een andere variant waarbij we Koopmans Professioneel harde wenerdeeg als basis gebruiken, is de vulling met zoute karamel en de topping met chocolade ganache...
Frambozen Petitfours
Met mini-tarteletjes op voorraad gemaakt van het harde wenerdeeg maak je zo een eyecatcher voor jouw high tea, sweet table of buffet. Vul met een (fruit)room en decoreer met vers fruit...
Ontvang recepten, tips en meer... Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dr. Oetker Professional!