Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Eindeloos variëren met 1 basistaart

Met een taartbodem gebakken van  Koopmans Professioneel harde wenerdeegplakken maak je supersnel een heerlijke basistaart. Je kun variëren in formaat, de vulling en de topping om steeds iets nieuws te presenteren. Laat je inspireren door deze voorbeeld recepturen en maak je eigen variant.
Supersnelle basis taartbodem van harde wenerdeeg

Frambozentaart

Deze frambozentaart kenmerkt zich door de eenvoudige bereiding. Als vulling gebruiken we banketbakkersroom. Qua topping kies je in de zomer bijvoorbeeld voor frambozen en in de herfst voor typisch herfstfruit...
Limoen tarteletjes met merengue

Limoen merengue

Ook in dit recept is gebruik gemaakt van Koopmans Professioneel harde wenerdeeg als basis. In dit geval met een crème van limoen en een topping van merengue... 
Tartelette van zoute karamel en ganache

Tartelet Zoute Karamel

Een andere variant waarbij we Koopmans Professioneel harde wenerdeeg als basis gebruiken, is de vulling met zoute karamel en de topping met chocolade ganache... 
Frambozenroom petitfours

Frambozen Petitfours

Met mini-tarteletjes op voorraad gemaakt van het harde wenerdeeg maak je zo een eyecatcher voor jouw high tea, sweet table of buffet. Vul met een (fruit)room en decoreer met vers fruit...

Ontvang tips over variaties in basistaart en meer... Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!



7 tips voor actieve verkoop van taart en dessert



Jouw tip delen?

Jouw tip delen?
Jouw tip is geld waard