Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Omrekentabellen recepturen

Wil je weten hoeveel van elk ingrediënt je nodig hebt voor verschillende soorten bakvormen? Wij hebben dit voor Brownies, Cheesecake, Kwarktaart en Monchoutaart voor je op een rijtje gezet. Klik hieronder op jouw gewenste recept en bekijk deze informatie. 

Omrekentabel Brownies

Brownies kun je eenvoudig zelf maken, op elk gewenst formaat met de bakmixen van Dr. Oetker Professional. Bekijk voor jouw bakvorm hoeveel je van ieder ingrediënt nodig hebt!

Omrekentabel Cheesecake

Cheesecake: een taart met vele (smaak)varianten. De mix van Dr. Oetker Professional vormt de ideale basis. Bekijk voor jouw bakvorm hoeveel je van ieder ingrediënt nodig hebt.

Omrekentabel Kwarktaart

Met deze mix van Dr. Oetker Professional maak je heerlijke frisse of juist romige kwarktaarten in vele vormen, groottes, smaken en vullingen. Bekijk voor jouw bakvorm hoeveel je van ieder ingrediënt nodig hebt. 

Omrekentabel Monchoutaart

Met deze mix van Dr. Oetker Professional maak je de enige echt MonChou taart: een romige taart, vol van smaak. Bekijk voor jouw bakvorm hoeveel je van ieder ingrediënt nodig hebt. 

Ontvang recepten, tips en meer... Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dr. Oetker Professional!5 tips voor een hoger rendement door minder waste