Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Bewaren en regenereren

Kun je huisgemaakte taart invriezen? En hoe kun je in de horeca grote hoeveelheden taart regenereren? De meeste taarten zijn goed voor te bereiden in bulk om vervolgens in te vriezen en weer te regenereren. Hieronder geven we je een paar handige tips voor het voorbereiden in bulk.    

Taart op basis van biscuit

icon

Koelkast

2 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

6 uren

Kwarktaart

icon

Koelkast

3 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

3 uren

Cheesecake

icon

Koelkast

3 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

4 uren

Appeltaart op basis van hardewener deeg

icon

Koelkast

2 dagen

icon

regenereren in de oven

Oven 160°C /10 minuten

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

6 uren

Brownies

icon

Koelkast

3 dagen

icon

Bewaren in opbergdoos

2 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

4 uren

Blondies

icon

Koelkast

4 dagen

icon

Bewaren in opbergdoos

2 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

4 uren

Monchou taart

icon

Koelkast

3 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

3 uren

Soezen

icon

Koelkast

2 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

4 uren

Cake

icon

Koelkast

2 dagen

icon

Bewaren in opbergdoos

2 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

3 uren

Tarteletjes zonder vulling

icon

Bewaren in opbergdoos

2 dagen

Taart op basis van bladerdeeg

icon

Koelkast

1 dag

icon

regenereren in de oven

Oven 160°C /10 minuten

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

3 uren

Gevulde speculaas

icon

Koelkast

4 dagen

icon

Bewaren in opbergdoos

2 dagen

icon

Vriezer

1 maand

icon

Ontdooien

4 uren

Ontvang een gratis bakbox, recepten, tips en meer... Schrijf je in voor de nieuwsbrief!



Basistaart van harde wenerdeeg invriezen

De basistaart van Koopmans Professioneel harde wenerdeeg kan na het bakken ingevroren worden (zonder vulling). Bak deze op de dag van gebruik nog 10 minuten op 160 graden voor een superkrokant resultaat. Serveer de taart bij voorkeur op de dag van vullen.



5 tips voor een hoger rendement door minder waste