Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Bewaren en regenereren

Kun je huisgemaakte taart invriezen? En hoe kun je in de horeca grote hoeveelheden taart regenereren? De meeste taarten zijn goed voor te bereiden in bulk om vervolgens in te vriezen en weer te regenereren. Hieronder geven we je een paar handige tips voor het voorbereiden in bulk.    

bewaren en regenereren van taarten overzicht

Klik verder en bekijk de bewaar en regenereer tabel, met daarin van veel recepten de mogelijkheden voor invriezen, regenereren en hoe op smaak te maken.


Appeltaart invriezen

Appeltaart op basis van harde wenerdeeg kun je volledig invriezen en regenereren. Haal deze uit de vriezer en laat ontdooien. Verwarm deze vervolgens 10 minuten in een oven op 170 graden. 


Ontvang een gratis bakbox, recepten, tips en meer... Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Basistaart van harde wenerdeeg invriezen

De basistaart van Koopmans Professioneel harde wenerdeeg kan na het bakken ingevroren worden (zonder vulling). Bak deze op de dag van gebruik nog 10 minuten op 160 graden voor een superkrokant resultaat. Serveer de taart bij voorkeur op de dag van vullen.5 tips voor een hoger rendement door minder waste