7 Basistips voor actieve verkoop van taart & dessert
Maar liefst 66% van de gasten weet op het moment van binnenkomst nog niet wat zij gaan bestellen. Bekijk hier de tips & tricks voor zowel personeel als onderneming, waarmee een hogere omzet gerealiseerd wordt.Tip 3 signing
Door signing binnen en buiten het restaurant wordt de zichtbaarheid van de huisgemaakte taart of het dessert vergroot. Hierbij kan gedacht worden aan stoepborden, krijtborden, posters, tafelkaarten, flyers en folders.
Tip 4 product zichtbaarheid
Maak taarten zichtbaar voor de gast en verleid ze om over te gaan tot aankoop. Dit kan via een vitrine, stolpen of aantrekkelijke fotografie. Kies voor mooie, professionele foto's. Een onaantrekkelijke presentatie of slechte belichting kunnen het tegenovergestelde effect hebben.

Tip 5 promoties
Promoties geven een boost aan je volumes. Door middel van een prijskorting op de huisgemaakte taart of een combi deal biedt jij toegevoegde waarde voor de gast en voor je eigen onderneming.