Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Monchoutaart

Benieuwd welk rendement je behaalt als je monchoutaart op de kaart zet voor je dessert, buffet, bij de koffie of een high tea? Met het snij- & portioneringsadvies voor deze producten zie je in één oogopslag wat je kosten zijn voor verschillende eetmomenten.

DISPOSABLE BAKVORM (35,5 CM X 28,5CM)

Meer info over deze bakvorm van Dr. Oetker Professional?
20
Dessert 7cm x 7cm
Inkoop per stuk: ca. €0,63
Vierkant snijden
40
Buffet 7cm x 3,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,31
Vierkant/diagonaal snijden
112
Koffie/high tea 3,5cm x 2,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,11
Rechthoekig snijden

1/2 GN

12
Dessert 9cm x 5,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,87
Rechthoekig snijden
12
Buffet 4,5cm x 5,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,43
Rechthoekig snijden
48
Koffie/high tea 4,5cm x 2,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,21
Rechthoekig snijden

1/1 GN

24
Dessert 5,5cm x 9cm
Inkoop per stuk: ca. €0,87
Rechthoekig snijden
48
Buffet 5,5cm x 4,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,43
Rechthoekig snijden
102
Koffie/high tea 2,5cm x 4,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,20
Rechthoekig snijden

Taartvorm 26 cm Ø

Dessert
Inkoop per stuk: ca. €0,43
Taartpunten snijden

Tip 1

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!

Tip 2

Taart snijden: Vul een maatbeker met heet water en zet hierin een groot mes. Snij de taart aan. Zet tussendoor het mes steeds terug in het warme water en zorg dat deze warm en schoon is voor iedere snede.

Bekijk de receptuur van monchoutaart

Bekijk de receptuur van monchoutaart

Ontvang een gratis bakbox, recepten, tips en meer... Schrijf je nu in!



Hoe maak je... monchoutaart

Monchou taart met kaneelappeltjes en rum rozijnen

Monchou taart met kaneelappeltjes en rum rozijnen

7 tips voor actieve verkoop van taart en dessert

7 tips voor actieve verkoop van taart en dessert