Monchoutaart
Benieuwd welk rendement je behaalt als je monchoutaart op de kaart zet voor je dessert, buffet, bij de koffie of een high tea? Met het snij- & portioneringsadvies voor deze producten zie je in één oogopslag wat je kosten zijn voor verschillende eetmomenten.DISPOSABLE BAKVORM (35,5 CM X 28,5CM)
Meer info over deze bakvorm van Dr. Oetker Professional?
20
Inkoop per stuk: ca. €0,63
Vierkant snijden
40
Inkoop per stuk: ca. €0,31
Vierkant/diagonaal snijden
112
Inkoop per stuk: ca. €0,11
Rechthoekig snijden
1/2 GN
12
Inkoop per stuk: ca. €0,87
Rechthoekig snijden
12
Inkoop per stuk: ca. €0,43
Rechthoekig snijden
48
Inkoop per stuk: ca. €0,21
Rechthoekig snijden
1/1 GN
24
Inkoop per stuk: ca. €0,87
Rechthoekig snijden
48
Inkoop per stuk: ca. €0,43
Rechthoekig snijden
102
Inkoop per stuk: ca. €0,20
Rechthoekig snijden
Taartvorm 26 cm Ø

Inkoop per stuk: ca. €0,43
Taartpunten snijden
Tip 1
Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!