Kwarktaart
Benieuwd welk rendement je behaalt als je kwarktaart op de kaart zet voor je dessert, buffet, bij de koffie of een high tea? Met het snij- & portioneringsadvies voor deze producten zie je in één oogopslag wat je kosten zijn voor verschillende eetmomenten.KARTON BAKVORM 355 MM X 285 MM X 50 MM DIEP
Meer info over deze bakvorm van Dr. Oetker Professional?
20
Inkoop per stuk: ca. €0,45
Vierkant snijden
40
Inkoop per stuk: ca. €0,22
Rechthoekig / diagonaal snijden
112
Inkoop per stuk: ca. €0,08
Rechthoekig snijden
1/2 GN
12
Inkoop per stuk: ca. €0,57
Rechthoekig snijden
24
Inkoop per stuk: ca. €0,28
Rechthoekig snijden
48
Inkoop per stuk: ca. €0,14
Rechthoekig snijden
1/1 GN
24
Inkoop per stuk: ca. €0,46
Rechthoekig snijden
48
Inkoop per stuk: ca. €0,23
Rechthoekig snijden
102
Inkoop per stuk: ca. €0,10
Rechthoekig snijden
Taartvorm 26 cm Ø

Inkoop per stuk: ca. €0,33
Taartpunten snijden
Portiegebakje 6,5 cm Ø

Voor 12 portiegebakjes
Tip 1
Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!