Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Cheesecake

Benieuwd welk rendement je behaalt als je cheesecake op de kaart zet voor je dessert, buffet, bij de koffie of een high tea? Met het snij- & portioneringsadvies voor deze producten zie je in één oogopslag wat je kosten zijn voor verschillende eetmomenten.

KARTON BAKVORM 355 MM X 285 MM X 50 MM DIEP

Meer informatie over deze bakvorm van Dr. Oetker Professional?
20
Dessert 7cm x 7cm
Inkoop per stuk: ca. €0,90
Vierkant snijden
40
Buffet 7cm x 3,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,45
Vierkant / diagonaal snijden
112
Koffie/high tea 3,5cm x 2,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,16
Rechthoekig snijden

1/2 GN

15
Dessert 9cm x 4cm
Inkoop per stuk: ca. €1,40
Rechthoekig snijden
30
Buffet 4,5cm x 4cm
Inkoop per stuk: ca. € 0,70
Rechthoekig snijden
63
Koffie/high tea 3cm x 3cm
Inkoop per stuk: ca. € 0,33
Vierkant blokje snijden

1/1 GN

33
Dessert 4cm x 9cm
Inkoop per stuk: ca. € 1,20
Rechthoekig snijden
66
Buffet 4,5cm x 4cm
Inkoop per stuk: ca. € 0,60
Rechthoekig snijden
112
Koffie/high tea 3cm x 3cm
Inkoop per stuk: ca. € 0,35
Vierkant blokje snijden

Tip 1

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!

Tip 2

Taart snijden: Vul een maatbeker met heet water en zet hierin een groot mes. Snij de taart aan. Zet tussendoor het mes steeds terug in het warme water en zorg dat deze warm en schoon is voor iedere snede.

Ontvang een gratis bakbox, recepten, tips en meer... Schrijf je nu in!



Bekijk de receptuur van cheesecake

Bekijk de receptuur van cheesecake

Hoe maak je... cheesecake

Cheesecake met witte chocolade en frambozen

Cheesecake met witte chocolade en frambozen

7 tips voor actieve verkoop van taart en dessert

7 tips voor actieve verkoop van taart en dessert