Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Brownies

Benieuwd welk rendement je behaalt als je brownies op de kaart zet voor je dessert, buffet, bij de koffie of een high tea? Met het snij- & portioneringsadvies voor deze producten zie je in één oogopslag wat je kosten zijn voor verschillende eetmomenten.

KARTON BAKVORM 355 MM X 285 MM X 50 MM DIEP

Meer info over deze bakvorm van Dr. Oetker Professional?
20
Dessert 7cm x 7cm
Inkoop per stuk: ca. €0,66
Vierkant snijden
40
Buffet 7cm x 3,5 cm
Inkoop per stuk: ca. €0,33
Vierkant diagonaal snijden
112
Koffie/High tea 3,5cm x 2,5cm
Inkoop per stuk: ca. €0,12
Rechthoekig snijden

1/2 GN

12
Dessert 6cm x 6cm
Inkoop per stuk: ca. €0,52
Vierkant snijden
24
Buffet 3cm x 6cm
Inkoop per stuk: ca. €0,26
Vierkant diagonaal snijden
63
Koffie/High tea 3cm x 3cm
Inkoop per stuk: ca. €0,09
Vierkant snijden

1/1 GN

28
Dessert 6cm x 6cm
Inkoop per stuk: ca. €0,44
Vierkant snijden
56
Buffet 3cm x 6cm
Inkoop per stuk: ca. €0,22
Vierkant diagonaal snijden
112
Koffie/High tea 3cm x 3cm
Inkoop per stuk: ca. €0,11
Vierkant snijden

Tip 1

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!

Bekijk de receptuur van brownies

Bekijk de receptuur van brownies

Ontvang een gratis bakbox, recepten, tips en meer... Schrijf je nu in!



Hoe maak je... brownies

Brownie met bosbessen botercreme

Brownie met bosbessen botercreme

7 tips voor actieve verkoop van taart en dessert

7 tips voor actieve verkoop van taart en dessert