Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

CONSUMPTIEGEDRAG TAART EN CAKE

Als specialist op het gebied van bakken binnen de horeca markt, laat Dr. Oetker Professional regelmatig marktonderzoek uitvoeren. De resultaten van deze onderzoeken delen wij graag. De meest relevante resultaten vind je terug in de factsheet ‘Consumptiegedrag taart en cake’.


# Facts! Op welke dagen van de week wordt meer taart of cake gegeten

# Facts! Voorkeur voor taart of cake per leeftijdscategorie

# Facts! Frequentie buitenshuisconsumptie cake & taart

Factsheet aanvragen

Vul hier jouw gegevens in en download de factsheet taart en cake.

Insight 1 Voorkeur

De voorkeur voor taart of cake en het type warme drank die erbij wordt gedronken verschilt per leeftijd.

Mensen tussen 30 en 49 jaar hebben geen uitgesproken voorkeur voor koffie of thee. Zij hebben wel een uitgesproken voorkeur voor cake versus taart. 

Insight 2 Locatie

De locatie van jouw horecaonderneming heeft invloed op wat er geconsumeerd wordt. In de drie grote steden drinkt men meer koffie dan thee. In de factsheet lees je hoe je het meeste rendement kunt behalen op basis van locatie en doelgroep.

Insight 3 Taartconsumptie

Donderdag is de minst populaire dag voor taart. Speel hier op in door een leuke combi-actie. Lees meer over taartconsumptie gedurende de week in de factsheet.