Witte chocolade taart met ananas en kokos

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Biscuit-/kapselmix

Biscuit-/kapselmix

Bladgelatine Helder

Bladgelatine Helder

Bakspray

Bakspray

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • 2 taartvormen / ringen van  22 cm Ø 
  • 1 keukenmachine / mengmachine
  • 1 kook thermometer
  • 1 dienblad
  • Bopinefolie of bakpapier
  • Bakspray Dr. Oetker Professional 
Biscuit/kapsel:
Siroop:
  • 60 g suiker
  • 1 dl water
  • 30 ml ananas siroop Monin (optioneel)
Witte chocolade glaze/glacage:
  • 150 g glucose
  • 150 g fijne kristalsuiker
  • 75 g water
  • 150 g witte chocolade (bijv. Callebaut)
  • 100 g gecondenseerde melk
  • 5 blaadjes gelatine Dr. Oetker Professional (geweekt)
Vulling:
  • 150 g ananas blokjes (blik)
Kokos witte chocolade ganache
  • 400 g witte chocolade
  • 1,5 dl slagroom
  • 30 g glucose / blanke stroop
  • 50 g kokos crème
Decoratie/afwerking:
  • 4 g goudpoeder Culifine
  • 6 g witpoeder Culifine
  • Witte chocolade krullen Dobla

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.