Vegan mokka "cheezcake"

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem

Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem

Dr. Oetker Professional Mix voor cheesecake

Dr. Oetker Professional Mix voor cheesecake

Allergenen

Kan sporen bevatten van Ei Kan sporen bevatten van Gluten Kan sporen bevatten van Lupine Kan sporen bevatten van Melk Kan sporen bevatten van Noten Allergenen: Soja

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

De Vegan "cheesecake taart" kan 3 a 4 dagen bewaard worden afgedekt in de koeling.

 

Tip

De Vegan "Cheesecake taart" is niet diepvries bestendig wegens zijn natuurlijke bindkracht

Tip

No Egg is een 100% plantaardige ei-vervanger. Het gebruik van de poeder is eenvoudig en is te gebruiken met de volgende verhoudingen: 1 ei = 1 tl No Egg en 2 el water. Het equivalent van 3 eiwitten = 2 tl No Egg en 1 El vloeistof.
Vegan mokka Bereken je kostprijs Bekijk hier de Vegan inspiratie blog!

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigheden & ingrediënten

  • Bakpapier
  • Springvorm 24 cm
  • Keukenmachine

Kruimelbodem

Vulling:

  • 200 g Mix voor Cheesecakemix 
  • 750 g Sojayoghurt
  • 35 g No egg met 150 ml water
  • 20 g koffie extract (1 eetleppel)

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.