Vegan banaan chocolade "cheezcake"

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Mix voor kruimelbodem

Mix voor kruimelbodem

Mix voor cheesecake

Mix voor cheesecake

Allergenen

Kan sporen bevatten van Ei Kan sporen bevatten van Gluten Kan sporen bevatten van Lupine Kan sporen bevatten van Melk Kan sporen bevatten van Noten Allergenen: Soja

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

De Vegan "cheesecake taart" kan 3 a 4 dagen bewaard worden afgedekt in de koeling

Tip

De Vegan "Cheesecake taart" is niet diepvries bestendig wegens zijn natuurlijke bindkracht

 

Vegan banaan chocolade Bereken je kostprijs Bekijk hier de vegan inspiratie blog!

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigheden & ingrediënten

  • Bakpapier
  • Springvorm 24 cm
  • Keukenmachine

Kruimelbodem

  • 70 g Plantaardige margarine

Vulling:

  • 200 g Mix voor Cheesecakemix 
  • 550 g Sojayoghurt
  • 320 g banaan (2 bananen)
  • 200 g chocolade callet puur
  • 40 g cacaopoeder

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.