Tompoucetaart met kers en vanille

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Bladgelatine Helder

Bladgelatine Helder

Custardpoeder

Custardpoeder

Gourmet Vanillestokjes

Gourmet Vanillestokjes

Bladerdeeg

Bladerdeeg

Maizena

Maizena

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Leg een extra vel bakpapier op het bladerdeeg en verzwaar met een bakplaat bovenop het deeg. Zo voorkom je rijzen van het deeg en krijg je een superstrak en krokant resultaat.

Tip

Extra snelle banketbakkersroom?
Gebruik de handige mix voor banketbakkersroom van Dr. Oetker Professional.

Tompoucetaart met kers en vanille Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Bladerdeegplakken:
Banketbakkersroom:
Kersenchiboust:
Glazuur:
  • Fondant (bijv. Hanos)
  • Kleurstofpoeder rood
Afwerking:
  • Garnering zoals viooltjes 

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.