Tiramisu met frambozen
Bereidingswijze:
Suikerwater
Suikerwater
- Kook 1 dl frambozencoulis met het water en de suiker in een pan
- Laat het goed afkoelen
- Klop de slagroom en de tiramisu mix 2 à 3 minuten op de middelste stand (bijna stijf)
- Voeg 2 dl frambozencoulis toe en roer tot een homogene massa
- Voeg rode kleurstof toe naar eigen inzicht (optioneel)
- Doe de tiramisu crème in een spuitzak met een mondspuitje van ø1 cm
- Bekleed de bakvorm met bakpapier
- Leg een laag lange vingers op de bakvorm (suikerkant boven)
- Bestrijk met een kwast de lange vingers met het frambozen-suikerwater
- Spuit een dunne laag tiramisu crème op de lange vingers
- Verdeel hier de frambozen over (bewaar 24 frambozen voor de garnituur)
- Breng een tweede laag tiramisu aan op de frambozen
- Strijk de tiramisu glad met een paletmes
- Leg een laag lange vingers op de top
- Bestrijk met een kwast de lange vingers met het frambozen-suikerwater
- Portioneer de tiramisu in 24 stuks
- Decoreer naar eigen inzicht de tiramisu met de overgebleven crème en leg er een framboos op.
- Plaats de tiramisu op een bord met druppels frambozencoulis, crème fraîche en mint
Allergenen


Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Benodigdheden & ingrediënten
Benodigdheden en ingrediënten:Benodigdheden:
- Dr. Oetker Professional disposable bakvorm 35,5cm x 28,5cm
- Bakpapier
- 1 keukenmachine / mengmachine
- 2 spuitzakken
- 2 spuitmondjes 1x ø 1 cm / 1x plat kartel spuitmondje voor de decoratie
Ingrediënten:
Suikerwater
- 1 dl frambozencoulis (Boiron)
- 150 g suiker
- 250 g water
- 2 zakjes Alsa tiramisu mix
- 2 liter room
- 2 dl frambozencoulis (Boiron)
- 800 g lange vingers
- 500 g verse frambozen of diepvries
- 1 g rode kleurstof (optioneel)