Tartelette van zoute karamel en ganache

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Dr. Oetker Professional Bakspray

Dr. Oetker Professional Bakspray

Koopmans Professional Harde wenerdeeg

Koopmans Professional Harde wenerdeeg

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • 12 tartelet vormpjes Ø 10 cm
  • Vetvrij papier / bakpapier
Tartelet:
Zoute Karamel:
  • 300 g suikerklontjes
  • 1,5 dl mineraal water
  • 150 g gezouten boter
  • 2,5 dl slagroom
  • 5 g zout
Chocolade ganache:
  • 250 g chocolade 75% cacao
  • 2,5 dl slagroom
  • 30 g glucose / blanke stroop

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.