Tarte Tatin van peer

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Bladerdeeg

Bladerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Soja

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Is de Tarte Tatin afgekoeld? Verwarm de oven voor op 160 graden en zet het gebakje er nog 6 minuten in. Hiermee zorg je voor een extra vers resultaat.
Tarte Tatin van peer Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.