Supersnelle basis taartbodem van harde wenerdeeg

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Dr. Oetker Professional Disposable bakvorm

Dr. Oetker Professional Disposable bakvorm

Dr. Oetker Professional Bakspray

Dr. Oetker Professional Bakspray

Dr. Oetker Professional Mix voor Banketbakkersroom

Dr. Oetker Professional Mix voor Banketbakkersroom

Koopmans Professional Harde wenerdeeg

Koopmans Professional Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Soja

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Met deze geweldige basistaart kun je variëren in formaat, de vulling en het fruit. Kies voordeliger voor aardbeien (in het seizoen) of ander fruit naar keuze. Of vervang de vulling door limoen merengue. In de winter kies je voor een vulling van chocolade met zoute karamel.

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!
Supersnelle basis taartbodem van harde wenerdeeg Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Taartbodem:
Banketbakkersroom:
Decoratie:
  • 350 g verse frambozen

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.