Sticky toffee bananentaart

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Bladerdeeg

Bladerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Serveer met witte chocoladesorbet, vanille roomijs, anijsroomijs of gezouten karamelijs.  
Sticky toffee bananentaart Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Bladerdeegbodem 
Dulce de leche:
  • 1 blik gecondenseerde melk
Banaan:
  • 1 kilo bananen
  • 100 g boter 
  • Kardemompoeder 

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.