Sinaasappel cheesecake met pure chocolade on a stick

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Disposable bakvorm

Disposable bakvorm

Mix voor cheesecake

Mix voor cheesecake

Harde wenerdeeg

Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Lupine Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

De gebakken cheesecake punten zonder chocolade kunnen 3 a 4 dagen in de koeling bewaard worden

Tip

Zorg dat de bovenkant van de gesneden punten cheesecake goed droog zijn voor het dippen door de chocolade.

Tip

Je krijgt het beste resultaat door de cheesecake door de chocolade te dippen op dezelfde dag van consumptie.
De cheesecake punten kunnen maximaal een dag van tevoren gemaakt worden en bewaard worden in een dichte doos in een koele ruimte. Daarnaast kan de cheesecake niet in de koeling bewaard worden wegens condens
SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Bodem:
Vulling:
Afwerking
  • 500 g puur chocolade, Callebaut
  • 100 g Ruby chocolade, Callebaut
  • 30 g Caramel CrispyPearls, callebaut
  • Goudspray

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.