Semifreddo van chocolade en vanille

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Semifreddo van chocolade en vanille Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden

  • 12 stroken bakpapier van 5,5 x 23 cm
  • 12 gebaksringen ø 7 cm
  • Suikerthermometer

Semifreddo:

Italiaanse Meringue:

  • 200 g eiwit
  • 75 g poedersuiker
  • 325 g kristalsuiker
  • 85 g water

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.