Ricottaroom en passievrucht taartjes

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Bakspray

Bakspray

Harde wenerdeeg

Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Kan sporen bevatten van Noten

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

De deegbakjes kunnen van tevoren gebakken worden en 3 dagen in een luchtdichte doos bewaard worden of eventueel invriezen en regeneren op 160 °C.

Tip

Doe de restanten deeg terug in de vriezer om later te gebruiken voor het maken van een crumble.
Ricottaroom en passievrucht taartjes Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Deegbakjes:
Passievrucht ricottaroom:
  • 1 dl passievruchtcoulis
  • 250 g ricotta
  • 80 g poedersuiker
  • 10 ml vanille extract
Passievruchtsaus:
  • 1 dl passievruchtcoulis
  • 2 stuks passievrucht (pulp)
  • 55 g witte basterd suiker
Decoratie/afwerking:
  • Verse munt blaadjes

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.