Red velvet cake met kersen en zoethout

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Cakemeel

Cakemeel

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Red velvet cake met kersen en zoethout Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Red velvet cake:
  • 250 g boter, keukentemperatuur 
  • 600 g suiker
  • 6 stuks ei
  • 30 g cacao
  • 375 g Koopmans Professionee Cakemeel
  • 250 g karnemelk
  • 2 g zout
  • 5 g baking soda
  • 1 tl azijn
  • Rode kleurstof
Kersen-zoethout crème:
  • 60 g kersencoulis 
  • 5 g zoethoutpoeder
  • 200 g boter, keukentemperatuur
  • 280 g witte chocolade
  • 320 g verse roomkaas
  • Rode kleurstof 
Overig
  • Viooltjes
  • Atsina Cress

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.