Prosecco kwark dessert met rood fruit

Voor 12 personen voor 12 personen Bereken jouw kostprijs € 0,65 per portie Print recept

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Mix voor kruimelbodem

Mix voor kruimelbodem

Mix voor Kwark taart Naturel

Mix voor Kwark taart Naturel

Allergenen

Allergenen: Gluten Allergenen: Lupine Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:

  • 12 stroken PVC Folie van 5,5 x 23 cm
  • 12 gebaksringen ø 7 cm

Kwarkvulling:

Kruimelbodem:

Prosecco-gelei:

  • 200 ml Hugo Frizzante
  • 1,5 g agar agar

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.