Prosecco kwark dessert met rood fruit

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem

Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem

Dr. Oetker Professional Mix voor Kwark taart Naturel

Dr. Oetker Professional Mix voor Kwark taart Naturel

Allergenen

Allergenen: Gluten Allergenen: Lupine Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:

  • 12 stroken PVC Folie van 5,5 x 23 cm
  • 12 gebaksringen ø 7 cm

Kwarkvulling:

Kruimelbodem:

Prosecco-gelei:

  • 200 ml Hugo Frizzante
  • 1,5 g agar agar

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.