Pistache Spongecake
Werkwijze spongecake:
Dessert de Tricolore:
De spongecake kun je inzetten als een mooie component van je dessert, bijvoorbeeld in het recept Dessert de Tricolore. Benieuwd naar alle componenten van het Dessert de Tricolore? Ga naar het volledige recept met alle componenten.
- Meng de ingrediënten in een kom en roer glad met een garde. Giet in een kidde. Zet er twee gaspatronen op. Zet ongeveer een uur in de koeling.
- Spuit in papier koffiebekers half vol en zet 1 minuut op 1000W in de magnetron en laat afkoelen in het bekertje. Na tien minuten is het klaar voor gebruik. Dan kun je het bekertje kapot knippen en de cake in de juiste grote scheuren.
- De spongecake kan ook in stukjes gesneden worden en drogen in de oven 140 graden 30 minuten.
Dessert de Tricolore:
De spongecake kun je inzetten als een mooie component van je dessert, bijvoorbeeld in het recept Dessert de Tricolore. Benieuwd naar alle componenten van het Dessert de Tricolore? Ga naar het volledige recept met alle componenten.
Allergenen



Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.
Bereken je kostprijs
SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?
Spongecake:
Benodigdheden & ingrediënten
Benodigdheden:- Kidde
- Papieren koffiebekers
Spongecake:
- 150 g eiwit
- 100 g suiker
- 100 g eidooier
- 25 g bloem
- 40 g pistachepasta