Pavlova cake

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Dr. Oetker Professional Disposable bakvorm

Dr. Oetker Professional Disposable bakvorm

Dr. Oetker Professional Mix voor Kwark taart Naturel

Dr. Oetker Professional Mix voor Kwark taart Naturel

Koopmans Professional Cakemeel

Koopmans Professional Cakemeel

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Lupine

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Voor een luchtige Pavlova cake, gebruik de receptuur van Dr. Oetker Professional Biscuitmix ipv de cakemeel.
Pavlova cake Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Cake:
  •  500 g Koopmans Professioneel Cakemeel 5kg
  • 400 g roomboter of margarine (kamertemperatuur)
  • 400 g witte basterdsuiker
  • 6 eieren (m) (kamertemperatuur)
  • 100 ml melk (kamertemperatuur)
Aardbeienvulling:
Merengue:
  • 100 ml eiwit
  • 40 g poedersuiker
  • 85 ml water
  • 165 g poedersuiker

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.