Over the top caramel chocolade cake

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Cakemeel

Cakemeel

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Noten Allergenen: Pinda's

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Cake maak je luchtiger door de melk te vervangen door een extra ei. 

Tip

Decoreer jouw cake met alles wat jij lekker vind. Denk aan koek, snoep, chocolade, fruit, gekleurde spikkels, nougatine etc.
Over the top caramel chocolade cake Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • Cakevorm van 25 cm
  • Keukenmachine of mixer 

Hollandse Cake: 


Voor de decoratie:
  • pot caramel met zeezout, ca. 250 gram
  • 100 g melk chocolade,  gesmolten
  • handje zoute pretzels
  • handje mini oreo’s
  • handje mini marshmellows
  • handje mini stroopwafels
  • handje fudge, kleine gesneden
  • reep witte chocolade met noten of caramel of rijst pofs, in grove stukken gebroken
  • ca. 10-12 stuks chocolade bars van Dobla

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.