NO BAKE CHEESECAKE MET PEER EN LIMOEN

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Mix voor kruimelbodem

Mix voor kruimelbodem

Bladgelatine Helder

Bladgelatine Helder

Mix voor MonChou taart

Mix voor MonChou taart

Allergenen

Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Noten

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • Springvorm doorsnede 26 cm
  • Bopine folie / bakpapier
  • Thermometer
  • RVS kommen
  • Mixer
  • Steelpannen
  • Maatbeker
  • Weegschaal                  
Bodem:
Cheesecake vulling:
  • 200 g Mix voor Monchoutaart (Dr. Oetker Professional)
  • 125 ml perencoulis
  • 200 g roomkaas (MonChou light)
  • 250 ml slagroom
  • 1 limoen                                                   

Gelei:
Garniture:
  • pistache


Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.