No bake Cheesecake met Chocolade Ganache

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem

Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem

Dr. Oetker Professional Bakspray

Dr. Oetker Professional Bakspray

Dr. Oetker Professional Mix voor MonChou taart

Dr. Oetker Professional Mix voor MonChou taart

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:

  • Springvorm doorsnede 24 cm
  • Vetvrijpapier/ bakpapier
  • Thermometer
  • 2 RVS kommen
  • Mixer
  • Steelpannen
  • Maatbeker
  • Weegschaal                  

Bodem:

Monchoutaart:

Chocolade ganache:                                                                       

  • 250 gram chocolade Tony Chocolonely (bijv. Melk Pretzel Toffee)
  • 1,5 dl slagroom
  • 25 gr glucose / blanke stroop
Afwerking: 


Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.