New York Cheesecake met witte chocolade en passiefruit

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem

Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem

Dr. Oetker Professional Mix voor cheesecake

Dr. Oetker Professional Mix voor cheesecake

Dr. Oetker Professional Bakspray

Dr. Oetker Professional Bakspray

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Lupine Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Bodem:
Chocolade laag:
  • 400 g witte chocolade
Vulling:
  • 200 g Dr. Oetker Professional cheesecakemix
  • 400 g roomkaas op kamertemperatuur (bijv. Monchou)
  • 250 ml crème fraîche
  • 240 g eieren (M)
  • 65 g passievruchtpulp (ongeveer 3 passievruchten)
  • 120 ml passievruchtpuree
Decoratie/afwerking:
  • 65 g passievruchtpulp van 3 passievruchten
  • 60 g Chocolade decoratie: witte chocoladekrullen
  • Chocolade decoratie: witte chocolade pencils
  • Eetbare bloemen: gele viooltjes, bloemblaadjes van oranje/rode anjers

           

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.