Naked red velvet cake met kokos, witte chocolade roomkaasvulling en aardbeien

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Biscuit-/kapselmix

Biscuit-/kapselmix

Bakspray

Bakspray

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Naked red velvet cake met kokos, witte chocolade roomkaasvulling en aardbeien Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Biscuit:
Roomkaasvulling:
  • 200 g boter (ongezouten)
  • 400 g roomkaas op kamertemperatuur (bijv. Monchou 4 pakjes á 100 g)
  • 150 ml kokosmelk
  • 200 g witte chocolade, gesmolten (au bain marie)
  • 50 g fijn geraspte kokos
Decoratie/afwerking:
  • 60 g witte chocolade krullen
  • 800 g verse aardbeien
  • Grof geraspte kokos, geroosterd

           

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.