Monchou taart met kaneelappeltjes en rum rozijnen

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Mix voor kruimelbodem

Mix voor kruimelbodem

Mix voor MonChou taart

Mix voor MonChou taart

Gourmet Vanillestokjes

Gourmet Vanillestokjes

Allergenen

Allergenen: Noten Kan sporen bevatten van Ei Allergenen: Gluten Kan sporen bevatten van Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigheden:
  • Bakpapier
  • Springvorm 24 cm
  • Keukenmachine
  • Mixer
Kruimelbodem:
Appel-kaneel laag:
  • 3 Elstars, in kleine stukjes gesneden
  • 1 el roomboter
  • 2 el rietsuiker
  • 75 g Sultana's (rozijnen), 1 uur geweld in wat verwarmde bruine rum
  • 1 el kaneel
Monchou laag:
Karamel:
  • 100 g pecannoten
  • 100 g witte fijne kristalsuiker

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.