Klassieke plaat appeltaart

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Disposable bakvorm

Disposable bakvorm

Custardpoeder

Custardpoeder

Harde wenerdeeg

Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Noten

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!

Tip

Gebruik je de vulling niet direct, dan laat de vulling uitlekken in een vergiet of zeef i.v.m het vocht
Klassieke *plaat* appeltaart Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • Dr. Oetker Professional disposable bakvorm 35,5cm x 28,5cm
  • Vetvrij papier / bakpapier                                                       
  • Weegschaal
  • Grote RVS kom
  • Snijplank
  • Appelboor
  • Office mes
  • Koksmes
Bodem:
Vulling:
Vulling bodem:
  • 350 g appelmoes
  • 30 g amandelpoeder
  • 15 ml amandel aroma (Dr.Oetker)
Decoratie:
  • 100 g Abrikozenjam
  • of poedersuiker

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.