Hazelnoot Karameltaart

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Biscuit-/kapselmix

Biscuit-/kapselmix

Bladgelatine Helder

Bladgelatine Helder

Bakspray

Bakspray

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Noten

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

In plaats van de glacage kan je ook 450 gram decorgel plus caramel van de Hanos gebruiken. 

Tip

Gebruik caramel decorgel in plaats van de zelfgemaakte glacage. Verkrijgbaar bij verschillende groothandels. De decorgel caramel opwarmen tot 40/45 graden en glaceren.
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • 2 taartvormen/ ringen van 22 cm Ø 
  • 1 keukenmachine/ mengmachine
  • 1 kook thermometer
  • 1 dienblad
  • Bopinefolie of bakpapier
  • Bakspray Dr. Oetker Professional 
Biscuit/kapsel:
Siroop:
  • 60 g suiker
  • 1 dl water
  • 30 ml karamel siroop Monin (optioneel) 
Glacage karamel:
Tony's Chocolonely melkchocolade ganache:
  • 540 g Tony's Chocolonely melkchocolade
  • 4,5 dl slagroom
  • 50 g glucose / blanke stroop
  • 150 g hazelnoot krokant
Decoratie:
  • 20 g hazelnoot heel
  • Zilverblaadjes (optioneel)



Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.