Fraisier

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Biscuit-/kapselmix

Biscuit-/kapselmix

Bladgelatine Helder

Bladgelatine Helder

Bakspray

Bakspray

Kristalpatentbloem

Kristalpatentbloem

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Kan sporen bevatten van Lupine Allergenen: Melk Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Pinda's Allergenen: Soja
Allergenen zijn afkomstig uit witte chocolade van Callebaut. Check bij gebruik van andere merken de allergenen.

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Draai de biscuit om en presenteer de vlakke onderkant als bovenzijde van de taart voor een strak resultaat. Snijd eventueel bij een te bolle bovenkant de biscuit bij.

Tip

Varieer met de vulling. Kies bijvoorbeeld voor een mix voor botercrème of Dr. Oetker Professional mix voor banketbakkersroom als sneller alternatief.

Tip

Door de siroop wordt de taart smeuiger en blijft deze langer lekker. Kwast eventueel ook de bovenste laag biscuit in met siroop.

Tip

De taart moet bevroren zijn voor het best resultaat van de glacage.
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Biscuit / kapsel:
Siroop: 
  • 100 g suiker
  • 1 dl water
  • 30 ml marasquin (optioneel)
Glacage miroir (glazuur):
Botercrème:
Garnituur:
  • 350 g verse aardbeien

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.