Fondant au Chocolat

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Alsa Vanille saus 1 L

Alsa Vanille saus 1 L

Alsa Topping Chocolade 1L

Alsa Topping Chocolade 1L

Alsa Fondant au Chocolat

Alsa Fondant au Chocolat

Allergenen

Allergenen: Lupine Allergenen: Noten Allergenen: Selderij Allergenen: Zwaveldioxide

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Serveer uw fondant, chocoladecake in individuele porties of als mini-gebakje. Pas de kooktijd dan aan (ongeveer 10 minuten op 175 °C).
Fondant au Chocolat

Benodigdheden & ingrediënten


Benodigheden:


Fondant au chocolat


Afwerking:

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.