Eclairs au chocolat

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Gourmet Vanillestokjes

Gourmet Vanillestokjes

Patentbloem type Amerikaans

Patentbloem type Amerikaans

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Noten Allergenen: Soja

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Gebruik bloem van een goede kwaliteit voor het beste resultaat, zoals Patentbloem type Amerikaans.

Tip

Gebruik voor een snelle vulling mix voor banketbakkersroom van Dr. Oetker Professional en voeg hier cacaopoeder naar smaak aan toe.
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Soezenbeslag: Banketbakkersroom: Chocolade glazuur:
  • 500 g fondant (Hanos, kant en klaar) 
  • 2/3 eetlepels cacaopoeder

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.