De allersnelste appelkruimeltaart

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Disposable bakvorm

Disposable bakvorm

Custardpoeder

Custardpoeder

Harde wenerdeeg

Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Het best resultaat voor de crumble is deeg restanten bevroren verwerken in de Magimix. Hou het deeg uitgerold, vorm hier geen bal van! Laat de stukken deeg kort in de Magimix draaien en voeg langzaam de havermout toe.

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!

Tip

Laat de vulling in een vergiet of zeef uitlekken als die van tevoren gemaakt is i.v.m met het vocht.
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • Dr. Oetker Professional disposable bakvorm 35,5cm x 28,5cm
  • Vetvrij papier/ bakpapier                                                       
  • Weegschaal
  • Grote RVS kom
  • Snijplank
  • Appelboor
  • Office mes
  • Koksmes
Bodem:
Vulling:
Crumble:

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.