Crumble met monchou, speculaas en frambozen

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Mix voor kruimelbodem

Mix voor kruimelbodem

Mix voor MonChou taart

Mix voor MonChou taart

Allergenen

Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Gebruik evt. aardbeien of kersen uit blik i.p.v. verse frambozen 
SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigheden:
  • 10 weckpotjes (160 / 200ml)
  • Keukenmachine
  • Mixer
  • Spuitzak/ spuitmondje 1 cm Ø
Crumble:
Monchou laag:

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.