Chocolademousse met hazelnoot-likeur en nootjes
Chocolade mousse met een crunch van gesuikerde
noten. De smaak van noten in dit chocolade dessert wordt versterkt door het
gebruik van hazelnoot-likeur. Gebruik voor een non-alcoholisch dessert een
hazelnoot-siroop.
Bereiding:
Bereiding:
- Klop de mousse op in een keukenmachine gedurende 3-5 minuten
- Voor een lichte en luchtige mousse 3-5 minuten kloppen en voor een meer vaste mousse 6-10 minuten kloppen
- Als de mousse stijf begint te worden, voeg je de hazelnoot-likeur en 2/3 van de nootjes toe
- Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen, schalen, dessert-lepels etc.
- Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koeling alvorens te serveren
- Garneer vlak voor het serveren met de rest van de nootjes en de pure chocolade
GEBRUIKTE PRODUCTEN

Alsa Vloeibare Chocolade Mousse 1L
Allergenen



Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Benodigdheden & ingrediënten
Benodigdheden:- Keukenmachine
- Spuitzak
- Glazen, schalen of dessertlepels etc.
Chocolademousse:
- Alsa chocolade mousse vloeibaar (pak 1 liter)
- 80 g grof gehakte gesuikerde nootjes
- 20 g hazelnoot-likeur
Afwerking:
- 40 g grof gehakte gesuikerde nootjes
- Pure chocolade (optioneel)