Chocolade taartpuntje

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Biscuit-/kapselmix

Biscuit-/kapselmix

Bakspray

Bakspray

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

De siroop maakt de biscuit malser en zorgt dat deze langer bewaard kan worden. Bij dagvers verwerken kan de siroop ook weggelaten worden.
Chocolade taartpuntje Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • 2 taartvormen / 15cm Ø
  • 1 keukenmachine / mengmachine
  • Bakspray Dr. Oetker Professional 
  • Spuitzak
  • Spuitmondje 11mm Ø
  • Espresso machine / koffiezetter
Biscuit/kapsel:
Siroop:
  • 60 g suiker
  • 1 dl water
  • 30 ml hazelnoot siroop Monin (optioneel) 
Chocolade ganache vulling:
  • 250 g chocolade 75 % cacao
  • 2,5 dl slagroom
  • 30 g glucose / blanke stroop
Decoratie/afwerking:
  • 50 g hazelnoten geroosterd, grof gehakt

 

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.