Chocolade passievruchttaart met zeezout

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Bladgelatine Helder

Bladgelatine Helder

Harde wenerdeeg

Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Noten

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Harde wener bodem:
Chocolade-passievruchtganache:
Hazelnoten met yoghurt, honing en limoen:
  • 250 g hazelnoten, zonder vlies
  • 120 g suiker
  • 150 g water
  • 225 g Langnese Honing
  • 25 g yoghurtpoeder
  • 1 limoen
Afwerking:
Zeezout

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.