Chocolade lava cake
Deze lava cake, ofwel moëlleux au chocolat, maak je supersnel en tegen lage kosten.
Werkwijze chocolade moëlleux:
Werkwijze chocolade moëlleux:
- Smelt de chocolade met de boter au bain-marie tot 37 ºC
- Haal de kom van het vuur en laat het een beetje afkoelen
- Voeg de suiker toe en roer de chocolade glad
- Klop de eieren los en roer deze door de chocolade
- Roer de bloem door de chocolade
- Vormpjes invetten met bakspray en vullen met het chocoladebeslag
- Bak in 8 à 10 minuten in de oven op 180 ºC
- Laat de taartjes 5 minuten afkoelen, storten en garneren met poedersuiker
GEBRUIKTE PRODUCTEN


Koopmans Professional Kristalpatentbloem
Allergenen



Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Benodigdheden & ingrediënten
Benodigdheden:- 1 kom
- 1 pan
- Vormpjes 50ml
- 1 kwast
- Kookthermometer
- Weegschaal
- 300 g chocolade puur
- 150 g roomboter
- 150 g suiker
- 4 eieren
- 75 g Kristal patentbloem
Koopmans Professioneel