Chocolade Cheesecake met Frambozengel

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Disposable bakvorm

Disposable bakvorm

Mix voor kruimelbodem

Mix voor kruimelbodem

Mix voor cheesecake

Mix voor cheesecake

Harde wenerdeeg

Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Gluten Allergenen: Lupine Allergenen: Mosterd

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Voor een beter resultaat, garneer de cheesecake gelijk na het gieten van de gel. Houd er wel rekening mee hoe de cheesecake gesneden wordt.

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!
Chocolade Cheesecake met Frambozengel Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Dr. Oetker Professional disposable bakvorm 35,5cm x 28,5cm

Bodem:
• 250 g Dr. Oetker Professional Mix voor Kruimelbodem óf 1 plak
Koopmans Professioneel Harde Wenerdeeg
• 100 g pure chocolade

Vulling:
• 200 g Dr. Oetker Professional Mix voor Cheesecake
• 400 g roomkaas (bijv. MonChou)
• 300 g crème fraîche
• 3 dl slagroom
• 300 g chocolade puur
• 20 g cacaopoeder
• 100 g suiker
• 6 eieren/300 gr

Frambozengel:
• 1,5 dl water
• 75 g suiker
• 2,5 g agar
• 200 g frambozencoulis “Boiron” óf 200 gram verse /diepvries frambozen met 50 gram suiker opkoken.

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.