Cheesecake met witte chocolade en frambozen

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Mix voor cheesecake

Mix voor cheesecake

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Lupine Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Pinda's Allergenen: Soja

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigheden & ingrediënten
  • Bakpapier
  • Springvorm 26 cm
  • Keukenmachine
  • Mixer
Kruimelbodem:
  • 125 g Bastogne koeken
  • 125 g spritsen
  • 75 g roomboter
Frambozensaus:
  • 250 g frambozen
  • 5 el rietsuiker
Witte chocolade:
  • 400 g witte chocolade
  • 120 ml slagroom
Cheesecake:Afwerking:
  • Bevroren frambozen
  • Krokante yoghurt kruimels
  • Chocolade krullen

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.