Brownie Salted Caramel

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Dr. Oetker Professional Disposable bakvorm

Dr. Oetker Professional Disposable bakvorm

Dr. Oetker Professional Bladgelatine Helder

Dr. Oetker Professional Bladgelatine Helder

Dr. Oetker Professional Mix voor Brownies

Dr. Oetker Professional Mix voor Brownies

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Kan sporen bevatten van Lupine Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Door brownies precies te snijden en portioneren, behaal je een hoger rendement. Bekijk de kosten voor verschillende eetmomenten. 

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Brownie:
Glazuur:
Zoute Karamel:
  • 200 g suikerklontjes
  • 1 dl mineraal water
  • 100 g gezouten boter
  • 2 dl slagroom
  • 5 g zout
Optioneel; Citroencrème:
  • 1 citroen
  • 1 ei
  • 50 g suiker
  • 45 g boter

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.