Brownie pure chocolade framboos
Werkwijze brownie:
- Verwarm de oven voor op 140°C
- Klop de boter met de keukenmachine zalvig
- Voeg de browniemix, het ei en het water toe
- Meng alles op de laagste stand goed door elkaar
- Klop in 6 minuten op de hoogste stand tot een luchtig beslag
- Spatel de frambozen en pure chocolade door het beslag
- Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm, plaats daarna de bakvorm iets onder het midden van de voorverwarmde oven
- Bak de brownies in 60-70 minuten gaar, laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert
- Garneer vlak voor het serveren met verse frambozen en cacaopoeder
GEBRUIKTE PRODUCTEN


Dr. Oetker Professional Mix voor Brownies


Dr. Oetker Professional Disposable bakvorm
Allergenen



Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Benodigdheden & ingrediënten
Benodigdheden:- Brownie bakvorm of Dr. Oetker Professional disposable bakvorm (35,5 x 28,5 (of 1/2 GN)
- Keukenmachine
- Blender
- 1,5 kg Dr. Oetker Professional Mix voor Brownies (zak 1kg)
- 210 g zachte boter
- 3 dl water
- 127 g ei
- 375 g diepvriesframbozen
- 225 g pure chocolade callets (bijv. Callebaut)
- Decoratie: cacaopoeder