Brownie met vanillesaus
Brownie:
Afwerking:
- Verwarm de oven voor op 140°C
- Leg onderin de bakvorm bakpapier en vet de randen in met boter of Dr. Oetker Professional Bakspray
- Klop de boter zacht
- Voeg de browniemix, het ei en het water toe
- Mix het geheel 6 minuten tot een glad beslag
- Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm. Leg een vel bakpapier op de brownie
- Plaats de bakvorm iets onder het midden van de voorverwarmde oven
- Bak de brownies op 140 °C in ca. 50 minuten gaar. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant glanzend is en de binnenkant licht vochtig
- Laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert
Afwerking:
- Snijd de brownies in gelijke rechthoekige stukjes
- Serveer met koude of warme vanillesaus
Allergenen




Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.
Tip
De brownies zijn een maand te bewaren in de vriezer, het ontdooien van de brownies zal ongeveer 4 uur duren. Daarnaast is dit product 3 dagen te bewaren in de koeling.Benodigdheden & ingrediënten
Benodigdheden:- Mixer met garden
- Dr. Oetker Professional disposable bakvorm 35,5cm x 28,5cm (of 1/2 GN)
- 1 kg Dr. Oetker Professional Mix voor Brownies (zak 1kg)
- 140 g zachte boter
- 2,7 dl water
- 85 g ei
- 6 dl Alsa vanillesaus